öregdiák

Hajrá, Baranya Dávid!

Dávid 2000-ben végzett az iskolánkban, az akkori 8.b-ben, akikre nagy-nagy szeretettel emlékszem.
Akkor egy emlékkönyvet készítettünk a ballagó nyolcadik évfolyammal. Szinte mind a kilencven-egynéhány gyerek adott egy-egy írást: egy verset, egy elbeszélést, egy kis emléket, amelyet — ahogy sokat mondtam nekik — „jó lesz majd elolvasni tíz év múlva”.
Baranya Dávid emlékkönyvbeli művét szó szerint ide másolom:

„ A 8 év alatt egyetlen olyan dolog történt velem, ami igazán megváltoztatta az életemet. Ez az esemény az volt, amikor elkezdtem táncolni. Ezt a hobbit 4. osztályban választottam, amikor egy alapítványi bálon láttam két párt táncolni. Ez nekem nagyom megtetszett, és már a következő héten elmentem életem első táncpróbájára. Mostanára már túl vagyok több száz edzésen, és nem bántam meg, hogy elkezdtem. Öt év alatt rengeteg versenyen voltam, és igen jól szerepeltem valamennyin. Éppen ezért a jövőben is folytatni fogom egy olyan iskolában, ahol tánctagozat van.”

Osztálytalálkozó 8c ´96

Címkék: 
Az 1996-ban végzett 8. c osztály szeptember 30-án tartotta 10. évfordulós találkozóját. Az 5 tanár és 14 egykori diák részvételével lezajlott esemény rendhagyó osztályfőnöki órával kezdődött. Itt készültek fotóink is.

Osztálytalálkozó 8c 2000

Címkék: 
A 2000-ben végzős 8. c osztály  július 22-én rendezte osztálytalálkozóját.


Iratkozz fel az osztály levelezési listájára, hogy időben értesülhess következő találkozónkról!
Feliratkozás az osztály levelezési listájára
Email címed:  


 
Amennyiben nem ennek az osztálynak voltál tagja, iratkozz fel az iskola öregdiákjai számára létrehozott nagy közös listára!
Feliratkozás a Fiumeis öregdiákok levelezési listájára
Email címed:  

A volt Fiumeisek mindenkit kikosaraztak

Címkék: 

A STREETBALL Tiszaferr-kupa utcai kosárlabda-bajnokságon óriási érdeklődés mellett korosztálygyőztes lett a Streetman, melynek tagjai között két idén végzett Fiumeist is találunk: Gyurcsányi Mihályt és Nagy Balázst, valamint a Nyátok nevű csapat, melyben szintén volt diákunk, Sonyák Béla jeleskedett. Gratulálunk!!! Az Új Néplap cikke a versenyről

Ifi Eb - Pálinkás Csaba ezüstérmes!

Címkék: 

Minigolf

Pálinkás Csaba országos bajnok

Címkék: 

MINIGOLF Dobogón a szolnokiak

Tápiószentmártonban a minap rendezték meg az országos bajnokságot, melyen jól szerepeltek a Szolnoki Mini Golf Klub versenyzői.

Közülük is remekelt Pálinkás Csaba, aki rendkívül jól összpontosítva 22 pont előnynyel nyert az erős mezőnyben...
Teljes cikk

Öregdiákok!

Címkék: 
Ha régi Fiumeis vagy, és szeretnél hallani a többiekről, de nincs rá lehetőséged, mert elköltöztél, nincs időd, nem engednek az őrök stb., használd ki a honlap adta lehetőséget, üzenj egy hozzászólásban, adj ki körözést régi osztálytársaidra, barátaidra, barátnőidre! Segítünk összehozni a nagy találkozást!

Régi diákjaink sikerei

Címkék: 
A közelmúlt eseménye, hogy egy 4 éve elballagott diákunk, Pálinkás Csaba az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen fizika tantárgyból 3. helyezést ért el. Ez a fantasztikus eredmény adhatna kezdőlökést ahhoz, hogy hozzászólásaitok alapján beszámoljunk régi diákjaink sikereiről, legyen az tanulmányi-, sport-, művészeti- vagy akár szépségverseny... Csaba "mellesleg" volt már A "Magyar Köztársaság jó tanulója, jó sportolója" cím tulajdonosa, ill. ifjúsági minigolf világbajnoki
12. helyezett is. Legutóbbi fizika eredményéről hivatalosan az OM honlapján olvashattok, más régi Fiumeisekéről pedig remélhetőleg hamarosan hozzászólások formájában itt a cikk alatt. Aki tehát hallott sikeres régi Fiumeisről, szóljon hozzá, írja meg!