45 évesek lettünk

Talán eltűnök hirtelen

Címkék: 

2001 tavasza, papírgyűjtés.

Ezzel úgy nagyjából el is mondtam a lényeget.

Elsőéves felsősök voltunk, és már kora délelőtt azzal bosszantottuk fel Liliánát – rövidebb nevén Licit –, hogy összevissza ugráltunk körülötte, ugyanis erre a kivételes napra sikerült valahonnan megkaparintania egy jó nagy, kerekeken guruló szállítóeszközt a sok papírnak. Mert kétség sem fért hozzá, hogy az ötödik cé lesz a verseny győztese, ahhoz meg pláne, hogy mi hárman – Jud, Lici meg én, az osztály tősgyökeres különcködői – fogjuk leszállítani a nyeréshez szükséges újságmennyiség döntő részét.

45 év

Címkék: 

45 éves évforduló

Címkék: 

Bár hihetetlen, mégis igaz, iskolánk 45 éves lett.

Az ünnep kapcsán felhívással fordulunk volt diákjainkhoz, osszák meg velünk e-mailen keresztül emlékeiket, élményeiket, gondolataikat, véleményüket a következő témákban:

• „Az én legjobb sztorim” címmel iskolánk tanítványaitól rövid írás valamely igazán emlékezetes, humoros, megható, vagány… egyszóval feledhetetlen történetről.

• „ Tanáremlékeim” címmel a 45 év alatt iskolánkban dolgozó pedagógusokról szóló történetek felelevenítése.

• „Leg-tanár” szavazás: az 1967-2012-ig iskolánkban és jogelődeiben tanító pedagógusokra voksolás a tanítási év megjelölésével. Nemcsak az internet-nemzedékre számítunk!

Az írásokat a fiumei45@gmail.com címre (a téma megjelölésével) 2012. június 6-tól augusztus 15-ig várjuk ! A történetek és a szavazás állása honlapunkon olvasható.