Matekguru matematika verseny

Matekguru matematika csapatverseny

Iskolánkból idén 15 csapat vett részt a háromfordulós Matekguru matematika csapatversenyen. Közülük 2 csapat bejutott az országos döntőbe, amit májusban rendeztek Nyíregyházán.Itt csapataink jól szerepeltek. Az 5. évfolyam III. helyezett lett. A csapat tagjai: Sándor Laura Hedda, Berényi Marcell, Jónás Zoltán Márk, Schneider Péter Felkészítőjük Dr. Burkáné Beck Csilla Az 6. évfolyam VII. helyezett lett. A csapat tagjai: Deák Gergely, Nagy Zétény, Oskola Milán, Vona Imre Lukács Felkészítőjük Csákányi Györgyné Gratulálunk nekik!

Matekguru Országos döntő

Ebben a tanévben is bejutott a Nyíregyházán rendezett Matekguru Országos döntőjébe az ötödik osztályos Deák Gergely, Vona Imre Lukács, Oskola Milán és Nagy Zétény csapata. 18 csapatból a 8. helyezést érték el. Ügyesek voltatok fiúk, gratulálunk! Felkészítő tanáruk: Csákányi Györgyné

matekguru

Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatverseny

A Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatversenyen a 2015-16-os tanévben iskolánk 8. évfolyamáról két csapat jutott az országos döntőbe, melyet Nyíregyházán rendeztek meg. A tanulók nagy lelkesedéssel, szorgalommal készültek a megmérettetésre. A Számbűvölők csapata II. helyezést ért el.

Tagjai: Bede Gréta 8.a, Burka Tibor 8.a, Horváth Regina 8.a, Száz Máté 8.c osztályos tanulók.

A Végtelenek csapata az V. helyezett lett.

Tagjai: Fekete Bálint 8.c, Jankó Marcell 8.c, Keresztfalvi Soma 8.c, Lestyán Lilla 8.c osztályos tanulók.

Gratulálunk diákjainknak!

Felkészítő nevelő: Huszár Judit

mateguru

Matekguru Kárpát- medencei Matematikai Csapatverseny

2014-2015-ös tanévben ismét részt vettünk a Matekguru Kárpát- medencei Matematikai Csapatverseny országos döntőjén. Két napot töltöttünk Nyíregyházán, egy felújított táborban, ahol nagyon jól szórakoztunk. A versenyen is jól szerepeltünk, 18 csapatból a 2. helyen végeztünk. Elhatároztuk, hogy jövőre is benevezünk a versenyre, mert az ott töltött napok felejthetetlen élményt nyújtottak számunkra.

szambuvolok

Csapattagok: Száz Máté 7.c, Horváth Regina 7.a,  Burka Tibor 7.a ,  Bede Gréta 7.a
Felkészítő tanár: Huszár Judit

Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatverseny

Idén is megrendezésre került a Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatverseny. Most is beneveztünk, és bejutottunk az országos döntőbe, amelyet Nyíregyházán rendeztek meg. Az sem vette el a kedvünket, hogy az első napon rosszabb volt az idő. Megírtuk az írásbeli döntőt, ami nagyon jól sikerült. Másnap az állatkerti feladatokat is sikeresen megoldottuk. Országos 4. helyezettként jöttünk haza.

A versenyzők:

Bede Gréta 6.a

Burka Tibor 6.a

Horváth Regina 6.a

Száz Máté 6.c

Felkészítő tanár: Huszár Judit

 

Másodikosaink a Matekguru országos verseny döntőjében

Iskolánk másodikos tanulói 2013. május 27-29. között vettek részt a Matekguru országos verseny döntőjén, ahol 8. helyezést értek el. Gratulálunk nekik! (Boronkai Csenge, Borsi Blanka, Fábián Fanni és Marton Kinga a 2./a-ból, felkészítő Tresó Andrea)

matekguru

Matekguru matematika verseny országos döntő

 

Az 5. évfolyamosoknak a Matekguru matematika verseny országos döntője 2013. május 6-8. között került megrendezésre Nyíregyházán. Iskolánkból az országos fordulóba jutott négy fős csapat az élen végzett. Első helyezettek lettek. A csapat tagjai: Bede Gréta (5.a), Száz Máté (5.c), Horváth Regina (5.a), Burka Tibor (5.a)

Felkészítő tanáruk: Huszár Judit.

Gratulálunk!

matekguru5